ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 aug. 2024

Crema rapida de mascarpone cu lamaie, pentru torturi si prajituri

 Crema rapida de mascarpone cu lamaie, pentru torturi si prajituri este o crema fina si gustoasa, cu un gust unic, dulce acrisor, perfecta mai ales pentru deserturi racoritoare de vara.
Va recomand si crema rapida de mascarpone cu frisca, crema rapida de mascarpone cu lapte condensat sau crema rapida de mascarpone cu ciocolata.

   Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

9 aug. 2024

Paste cu rosii si busuioc (Pasta all pomodoro)

Desi nu tin nici post, nici vegetariana nu sunt, iubesc retetele fara carne, iar astazi am simtit nevoia sa mananc ceva simplu si rapid, cat mai simplu si usor de pregatit. si, cum nu facusem paste de ceva vreme, am  ales sa fac paste cu rosii si busuioc, "pasta all pomodora" cum le gasiti in meniurile restaurantelor. Simplu, rapid, gustos, o cina perfecta as zice!
Va recomand si pastele cu sos de rosii si masline, pastele cu branza feta si rosii cherrypaste la cuptor, cu rosii si mozzarella, penne Arrabiata, sau pastele cu dovlecei, rosii si usturoi.
Mai multe retete de paste gasiti aici. Mai multe retete cu rosii gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes