ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 sept. 2024

Supa crema de ardei copti


Iubesc supele crema, si tomna mi se pare anotimpul cel mai potrivit pentru a le pregati, pentru ca sunt de-a dreptul revigorante. Supa crema de ardei copti este cu adevarat speciala, cu un gust incredibil, o supa fina, catifelata, plina de savoare, o sa va incante sufletul si o sa va bucure papilele gustative!
Am pregatit supa crema de ardei copti la Blenderul Sport Heinner Vitamiser HSB-T1000SS
Cu o putere de 1000 W si 18000 rotatii pe minut blenderul este prevazut cu doua recipiente de 0,45 si 1 litru  produse din tritan, fara BPA, ceea ce ajuta ca gustul alimentelor sa ramana neschimbat. De asemenea cele doua recipiente au si doua capace suplimentare dar si un capac "gata de plecare" astfel incat putem lua cu noi oriunde smoothie-ul sau milshake-ul preferat, sau de ce nu supele crema pentru pachetul pentru serviciu! Blenderul are si rasnita inclusa, asadar putem adauga fara probleme gheata, alune, nuci, etc



Ingrediente supa crema de ardei copti

1 kg ardei capia
100 ml supa de legume
sare dupa gust

Mod de preparare supa crema de ardei copti

Alegem ardei capia mari si frumosi pe care ii vom coace pe o tabla pe care am asezat-o pe aragaz.

Coacem ardeii pe ambele parti.


Ii scoatem intr-un bol, presaram peste ei putina sare si acoperim bolul. Ii dam deoparte pana se racesc.

Curatam cu grija ardeii de pielita.

Indepartam cu ajutorul unui cutit cotoarele si toate semintele.

Punem in vasul  blenderului ardeii copti. Adaugam supa de legume.

Infiletam si cuplam la blender.


Mixam pana obtinem o supa crema fina.

Eu am pus o portie in celalat recipient mai mic, i-am pus capacul "gata de plecare" si a luat-o sotul a doua zi la serviciu. Am prajit si cateva felite de paine.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes