ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 oct. 2024

Waflles cu ovaz si banane

Aceste waflles cu ovaz si banane sunt foarte gustoase, sunt si de post, si ar putea fi o aletrnativa de desert pentru persoanele care tin dieta, sau care au ales sa aiba un stil de viata mai sanatos. Le-am vazut pe acest blog, mi-a placut ideea si am vrut sa le incerc si eu.
Pentru un plus de gust am adaugat coacaze rosii, afine si sirop de artar.
Va recomand si delicioasele pancakes cu fulgi de ovaz si banane, a caror reteta o gasiti aici,
Mai multe retete de waflles gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor) 

  Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici


Ingrediente waflles cu ovaz si banane

220 g fulgi ovaz
2 banane mari
250 ml lapte vegetal
20 ml ulei

Mod de preparare waflles cu fulgi de ovaz si banane

Punem in vasul unui tocator sau al unui robot de bucatarie fulgii de ovaz, laptele vegetal, bananele taiate cuburi si uleiul. Mixam pana obtinem o compozitie cremoasa. Eu am folosit lapte de cocos dar puteti folosi si lapte de soia, lapte de migdale, de orez, etc. Pe blogul de unde am luat eu reteta era si praf de copt in lista de ingrediente, dar, cum eu le-am facut dimineata la 6, inainte sa plece copiii la scoala, si nu mai aveam nici un pliculet in casa, nu am mai avut cand sa merg sa cumpar, asa ca le-am gfacut fara praf de copt, si au iesit chiar foarte bune si asa.


Incingem aparatul de waflles si cu ajutorul unei lingurite punem aluat in fiecare compartiment. Eu am folosit aparatul de waflles/gofre Heinner HWF-1000CR

Inchidem capacul si le lasam pana se rumenesc. Am observat la tipul acesta de waflles ca sunt mai bune daca sunt mai crocante, asadar le lasati pana se rumenesc putin mai mult decat de obicei.

Pentru servire am adaugam pe ele sirop de artar, afine si coacaze rosii, dar sigur, in loc de sirop de artar puteti folosi miere, iar fructe puteti folosi de orice fel, in functie de gusturile dvs.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes